Leta i den här bloggen

torsdag 9 augusti 2018

Leva och älska livet ut


Jag vet inte hur mycket presentation Alf B Svensson behöver. Du har säkert läst någon av hans böcker, läst någon artikel av honom eller hört någon debatt med honom. Han är den psykolog som oftast rutit till och gått emot de angrepp man gör mot kärnfamiljen och livslånga äktenskap.

I Leva och älska livet ut utan att lusten tar slut så har han samlat ihop en del av sina krönikor och debattartiklar. De är väldigt uppfriskande och uppmuntrande hans krönikor och artiklar. Vi vet vad åsiktseliten, RFSU, Gudrun Schyman och många andra tycker om äktenskap, män, barn, sex och relationer. Alf hävdar oftast motsatsen och visar att livslång trohet inte är något konstigt. Det går att skapa en varaktig relation, se varandras behov, gräla bättre, ge varandra en bra självkänsla och framför allt att man hela tiden kan investera i "kärleksfonden".

Leva och älska levt ut utan att kärleken tar slut är en frisk fläkt, en behaglig vind fylld av visdom, livskunskap, lärdom, livsmod, hopp och livsmening. En bok att leva med.

https://marcusforlag.se/produkter/leva/relationer/leva-och-alska-livet-ut-utan-att-lusten-tar-slut?group=prod_prod_grp-s1%2F914

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar