Leta i den här bloggen

torsdag 11 oktober 2018

Upptäck kärlekens olika språk


Gary Chapman gjorde sig känd med sin bok Kärlekens olika språk. En bok som hjälpt många par att förstå vad partnern har för kärleksspråk. Sedan den boken har det även kommit Upptäck ditt barns kärleksspråk, Upptäck kärlekens språk för singlar, Upptäck din tonårings kärleksspråk osv.

Nu är det då Upptäck kärlekens olika språk för män som landat och den vill vara ett verktyg så att män ska kunna hitta sina hustrurs kärleksspråk. Man kan ta reda på vilket kärleksspråk man själv talar och vill bli bemött med och sedan söka rätt på vilket som är hustruns kärleksspråk. Vill hon ha bekräftande ord, att vi ska ha tid tillsammans, få gåvor, att mannen gör saker eller fysisk beröring för att man ska kunna fylla på hennes kärlekstank. Vilket språk talar jag och vad är hennes kärleksspråk och hur ska jag lära mig att börja tala hennes kärleksspråk så att kärlekstanken fylls på hela tiden? Det är den stora frågan och den vill Chapman hjälpa oss män att besvara.
För att kunna göra det så finns ett test i slutet av boken, ett för honom och ett för henne så att man kan jobba sig mot att fylla varandras kärlekstankar.

https://www.sjobergsforlag.se/bocker/upptack-karlekens-olika-sprak-for-man-gary-chapman

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar