Leta i den här bloggen

söndag 1 juli 2018

Israel


Israel En inspirerande fotografisk resa är en vacker annorlunda bok av fotografen Beth Rubin. Det är vackra fotografier från de platser Jerusalem, Getsemane, Döda havet, Kafarnaum och många andra ställen där Jesus vandrade. Där han undervisade, gjorde under och mötte människorna.

Några rader om vad som hände och en bibelvers som fint förklarar det som hände på den plats bilderna visar.
Man faller lätt i en stilla andaktsfull stund med boken och sugs in i bilderna och befinner sig där på plats och kan fantisera om de händelser som föregicks där. Härligt annorlunda bok.





Beth Rubin är en kristen fotograf och affärskvinna som efter 15 år lämnade sin framgångsrika företagskarriär för att följa sin verkliga kallelse. Med sin gåva att fånga speciella ögonblick genom kameralinsen, startade hon fotostudion B Creative Inspiration, som i första hand fokuserar på andliga möten och bibliska platser. Beth har en djuprotad kärlek till Israel och har arbetat tillsammans med pastorer, lovsångsledare och kristna resebyråer för att dokumentera pilgrimsresor till det heliga landet. Beth brinner för att sprida Guds kärlek via bilder som får människor att både emotionellt och andligt söka Herren.

https://www.sjobergsforlag.se/bocker/presentbocker/israel-en-inspirerande-fotografisk-resa-beth-rubin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar