torsdag 11 maj 2017

Syner och drömmar"Islam har fått en besökare. Jesus har anlänt." Fler muslimer kommer till tro på Kristus än någonsin förr. "Faktum är, att vi tror att fler muslimer har kommit till tro på Jesus under de sista tio åren än under de senaste fjortonhundra åren av islam." Muslimer kommer till tro på Kristus över hela jorden.

Det är många muslimer som ser syner och som om och om har drömmar där de träffar Jesus. De berörs av honom och blir kristna.
Egypten och drömmar verkar höra samman. Det har funnits en koppling mellan de bägge allt sedan Bibelns första bok. Gudsmän i Gamla testamentet hade syner och drömmar men också egyptiska hednakungar. Idag har muslimer i alla samhällsklasser drömmar.

Man skulle kunna tro att de muslimer som är svårast att nå med evangelium är terroristerna. De som kan offra sitt liv för att döda så många otrogna som möjligt. Visst är självmordsbombarna en tuff utmaning men de svåraste muslimerna att nå är imamerna. Imamens jobb är att hålla den muslimska hjorden inom Koranens lära. Men även många imamer möter Jesus i drömmar och kommer till tro. "Vi lever i en tid då Jesus uppenbarar sig för muslimerna."

I Tom Doyles bok Syner och drömmar får vi möta muslimer som funnit Jesus i Saudiarabien, Iran, Jordanien, Syrien, Irak, Israel, Gaza, Västbanken och Afghanistan. Ofta har de mött Jesus i syner och drömmar under många, många nätter och vill gärna veta mera om honom. Snart nog väljer de att följa Jesus och de vet att det är med livet som insats de gör det. Tar man Tom Doyle på orden så är det bland muslimer som det just nu pågår den stora väckelsen.

http://www.sjobergsforlag.se/bocker/livsberattelser/syner-och-drommar-tom-doyle-greg-webster

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar