Leta i den här bloggen

fredag 14 augusti 2020

Gudomlig inriktning

Craig Groeschel måste ha blivit populär. För olika förlag ger ut av hans böcker. Och visst kan man förstå hans popularitet och att han blir omtyckt. För han skriver uppmuntrande, hoppfullt, humoristiskt och förankrar det väl i bibelordet.

I Gudomlig inriktning med underrubriken 7 beslut som förändrar ditt liv, så visar han på hur beslut som vi gjort tidigare i vårt liv påverkar oss i dag, positivt eller negativt, och hur beslut vi gör i dag kan påverka hur vårt liv ser ut i framtiden.
I vilken riktning rör du dig? Skördar du frukterna av att konsekvent fatta rätt beslut? Varje dag, i varje ögonblick, gör du nya val som läggs till de gamla och tillsammans kommer de att fördjupa eller förminska ditt livs historia.

Craig ställer frågan om hur vill jag att min historia ska se ut då jag berättar den. De små besluten som ingen annan ser så är de som leder till de stora resultaten. Vi har den stora förmånen att vi kan bjuda in Gud att hjälpa oss steg för steg så att vi mer och mer kan berätta hans historia om oss och våra liv och inte vår historia som inte alltid är så bra. Det finns enkla och genomförbara steg som kan hjälpa dig till underbara och oväntade platser som bara Gud kan ha förberett för dig. Om du bara låter honom leda dig.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar