Leta i den här bloggen

söndag 13 september 2020


 I sin bok Befriad så både varnar och befriar Gertrud Storsjö läsaren. Jesus varnade sina efterföljare att de inte skulle låta sig bedras. I vår tid, i vårt samhälle så låter sig många bedras av den österländska andligheten. Gertrud visar hur många som inte har en aning om vad yoga innehåller luras in i den österländska ockulta andligheten. Man tror att yoga är ett sätt att varva ner och koppla av och kanske någon form av gymnastik, men det är det inte. 

Många kristna låter sig också dras in i det som kallas "kristen yoga" och Oneness Blessing bl.a. fastän det inget har med Bibeln och kristen tro att göra. Gertrud berättar att all yoga och det vi har under begreppet New Age har med en andlig verklighet att göra. Det är den onda andevärlden som regerar där. 

Gertrud inte bara går in på vad allt det här inom New Age är utan hon berättar också om att den som varit inblandad i något "nyandligt" kan också bli befriad från det. Det som människorna söker i New Age, frid, kärlek och helande, det kan bara Gud ge genom Jesus Kristus. Många är det som har upptäckt det och fått vara med om det. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar