Leta i den här bloggen

måndag 18 januari 2021

Vad händer efter döden?


 Det var efter sin mors död Randy Frazee började grubbla mer över vad som händer efter döden. Han tycker om att leva, livet här är fantastiskt och det finns mycket vackert i vår värld. Men han är också rädd för döden. 

Randy började studera Bibeln och fundera över vad den säger. Vad händer då vi dör? Vart kommer vi då vi dött? Finns det ett liv efter döden? Randy menar att Bibeln talar om livet här och nu, livet däremellan (där vi är då vi dött tills Jesus kommer tillbaka) och om det eviga livet. Boken har sex kapitel som berör de väsentligaste frågorna kring döden och livet och vad Bibeln säger om det. Kapitlens rubriker är: Är Jesus tillräcklig? Vad händer om jag dör utan Kristus? Vad händer om jag dör med Kristus? Vad händer om jag inte känner Kristus när han kommer tillbaka? Vad händer om jag känner Kristus när han kommer tillbaka? Till dess. 

Mycket intressanta frågor eller kapitel rubriker som Randy går grundligt igenom och berättar om vad han sett och upptäckt i Bibeln kring dem. Givande, tröstande och hoppfullt berättar han och ger lite nytt perspektiv och får en att lyfta blicken för att både se och förstå lite mera.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar