Leta i den här bloggen

torsdag 29 november 2018

Dina relationer


Relationer är något vi alla har, både bra och dåliga. Relationer är något vi är både bra och dåliga på. Relationer är det vi behöver för att kunna leva och vara människor.

Mats Nyholm, präst och direktor i S:ta Clara kyrka har hållit bibelstudier kring just relationer och det är de som ligger som grund för boken. Med värme, humor och träffsäkerhet så tar han upp våra relationer från olika vinklar.
Han börjar med vår relation till Gud för att sedan gå över till våra relationer till våra medmänniskor och sedan berör han vår relation till oss själva. De här tre relationerna ligger som grund då vi väljer livsväg, då det gäller att förlåta, att kunna bli fri, vara tacksam, visa generositet och vad som är sanningen om oss själva och Gud.

Det här är verkligen en bok för den som försöker få sina relationer att fungera. Vi som vill tro på Gud och läser Bibeln har sett hur den kristna tron handlar om relationer och vi vet att ett av huvudbudskapen är att älska Gud sin medmänniska och sig själv. Men hur klarar vi det?
Dina relationer ger dig hopp och en bra vägledning i att handskas med relationerna.

https://www.semnos.com/bocker/dina-relationer/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar